Select Page

La Regidoria de Joventut, regida per Marta Lloret, ha organitzat una nova edició del Curs de Primers Auxilis. La jornada informativa tindrà lloc el dissabte 16 de juliol en horari de 09.00 a 14.00 hores i s’impartirà en les instal·lacions de la Creu Roja d’Altea, (C/ Consell núm. 6).

El curs està dirigit a joves d’entre 16 i 30 anys i compta amb titulació homologada per Creu Roja Espanyola. Les places són limitades i es cobriran per rigorós ordre d’inscripció que ja està oberta.

“Des de la Regidoria de Joventut animem a totes i tots a continuar formant-se en sanitat. És un curs necessari per a qualsevol situació d’emergència. Mai saps quan podràs salvar-li la vida a algú tenint coneixements de primers auxilis”; ha declarat la responsable municipal de Joventut.

Per a més informació o inscripcions, es pot enviar un mail a juventudydeportes@altea.es o telefonar al 965841334.

L’activitat compta amb la col·laboració de Creu Roja Altea i l’IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

 

Pin It on Pinterest