Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha presentat la novena edició del Curs de Primers Auxilis, que compta amb la col·laboració de Creu Roja Altea i està dirigit a joves de 16 a 30 anys. “Amb la bona acollida de les anteriors edicions, hem volgut renovar per una nova edició perquè tots els interessats tinguen l’oportunitat d’assistir”, destacava la regidora.

Este curs és totalment gratuït i compta amb certificació oficial. S’impartirà en la seu de Creu Roja d’Altea, el dia 16 d’octubre, en horari de 09:00 a 14:00 hores. Les places són limitades i acceptades per ordre d’inscripció. No obstant això, es tindran en compte els noms en llista d’espera per si hi hagués cap baixa o per tindre’ls en compte a la següent edició. Les persones interessades a participar hauran de fer arribar la seua sol·licitud al correu electrònic de joventut@altea.es o per telèfon al 627 47 20 83.

L’edil ha recordat que “solament queda aquest curs i un més programat per a novembre en 2021”. Per este motiu, anima a “formar-se més en esta branca sanitària que, com ja ens han fet arribar, a molts joves els ha servit per a evitar majors danys en diferents ocasions de perill”.

Pin It on Pinterest