Select Page

El conjunt té la possibilitat de jugar a la lliga EBA la temporada que ve i l’Ajuntament li ret homenatge

El cap de setmana passat, l’equip de Veterans del Basket Altea jugava la final de la Final Four de la lliga valenciana de Bàsquet a Peníscola i aconseguia vèncer en semifinals l’equip de La Vila, encara que no va poder amb el Xàtiva a la final. Un bon resultat per a un equip que començava fluix la temporada i que ha anat en un vertiginós ascens, acabant segon a la Final Four; cosa que li brinda l’ocasió d’ascendir a la Lliga EBA, de categoria nacional.

Resultats que han fet que este matí l’equip, i alguns dels directius del club Bàsquet Altea, hagen estat rebuts al consistori per les autoritats municipals. L’alcalde accidental i en funcions, Diego Zaragozí, acompanyat pels regidors d’Esports, Cultura i Urbanisme, han felicitat l’equip de Veterans pels èxits aconseguits i els han desitjat èxits futurs.

Zaragozí, exjugador de bàsquet i un dels fundadors del club, no podia amagar la seua alegria pels bons resultats de l’equip i emplaçava estos jugadors no professionals a continuar treballant i apostant pel foment de l’esport.

Este equip de veterans està integrat pels jugadors Olekseii Poltoratskyi, Iurii Kolobov, Santiago Sánchez Barcia, Ivan Zhauniarovich, Rubén Antonio Marín Guerrero, Pedro Ignacio Rubbera, Pavlo Tsopych, Aaron Pascual Calvo, Luis Rafael Marín Gómez, Antonio Prieto López Illia Zdyrka i Viktor Savchenko. Com a delegat d’equip hi ha Serhii Humela i l’entrenador és Arnau Ivars Bertomeu.

A la recepció hi han assistit també el president del Club José Pérez Agulló i el coordinador Fermín Iglesias.

Preguntats els jugadors pels èxits obtinguts, Pedro Rubbera es remunta al mes de setembre passat quan Iurii Kolobov va formar l’equip i no parava en l’afany de guanyar la lliga. “No vam començar gaire bé, però Iurii seguia dient que calia guanyar la lliga. S’ha creat un grup de persones i jugadors excepcionals que hem estat molt units i que ens ha portat a assolir un tercer lloc i disputar els play off i ací la gent ens deia que alguns érem molt majors i vam anar passant fins arribar a la final de la Final Four i gairebé hem guanyat la lliga, aconseguint un ascens”. “Això s’ha degut a la força d’este equip que passem molt de temps junts, dins i fora de la pista”, comenta Rubbera, que manifesta alegria per allò aconseguit i també “és un honor que ens reben a l’Ajuntament perquè representa la ciutat d’Altea, la ciutat que hem defensat a la nostra samarreta”, conclou el jugador de l’equip Senior del Bàsquet Altea.

 

Pin It on Pinterest