Select Page

El torneig 3×3 de Básquet va comptar amb un gran acolliment del públic i va ser retransmés per Twitch 

El Palau d’Esports d’Altea va acollir, dissabte passat, un esdeveniment esportiu organitzat pel streamer Llet i Vi (Aitor Muñoz) i el jugador del Bàsquet Altea, Sergi Gómez, juntament amb la Regidoria d’Esports, regida per Pere Barber. “La Copeta”, un torneig de Básquet 3×3 que va ser retransmés en directe en Twitch.tv/lletivi22 i va tindre una gran participació de 65 jugadors i 15 equips de tota la Comunitat Valenciana, a més, d’un gran acolliment de públic en les instal·lacions esportives alteanes i en la plataforma de transmissions en streaming, Twitch.

En aquest torneig no professional van participar jugadors de diferents localitats de la regió valenciana; com Elx, Castelló, Pego, Teulada i Benidorm, entre altres. L’esdeveniment pretenia crear un ambient d’oci a Altea, evitant rivalitats i actituds que fomenten l’odi amb la participació de jugadors de tots els nivells, tant federats, com no federats.

L’edil d’Esports, Pere Barber, va assenyalar: “estem molt contents de la gran afluència que va tindre el torneig, Esports es va sumar a aquesta iniciativa amb la finalitat de potenciar l’esport a la gent jove d’Altea i la normalització del valencià amb la retransmissió en Twitch del creador de continguts en la nostra llengua del streamer Llet i Vi”.

Barber ha conclòs agraint a Aitor Muñoz l’haver triat Altea i pel seu gran esforç en l’organització, l’edil ha recordat que el torneig es pot tornar a visualitzar en el següent enllaç https://www.twitch.tv/lletivi22/v/1568479971?sr=a.

Per part seua, l’streamer alteà, es va mostrar molt agraït per la gran acceptació de l’esdeveniment: “moltes gràcies a tots per vindre a l’esdeveniment més gran fins ara en Twitch en valencià, tot ha eixit molt bé i tots vam passar una bona vesprada. Durant els pròxims dies aniré recopilant totes les fotos per a anar passant-les als participants i que les puguen compartir. També farem posts en el compte de la Copeta i segurament més endavant eixirà un vídeo de tot l’esdeveniment en el meu canal de YouTube, “Llet i Vi”.

El guanyador del torneig va ser l’equip d’Altea “Gabriel y sus lacayos” (premi d’un joc de cartes anomenat la Fallera Calavera i un pack cerveses artesanals de la marca Althaia), en segon lloc, l’equip de Teulada “4K” (premi d’un pack de cerveses Althaia), tercer el conjunt de Benidorm “Ballerz” (premi d’un pack de cerveses Althaia). I l’MVP va ser per al jugador número 7 de Teulada, (premi d’un llibre per cortesia de la llibreria El Mascarat,  “Las reglas de Jordan: La turbulenta intrahistoria de una temporada con Michael Jordan y los Chicago Bulls”).

Pin It on Pinterest