Select Page

La Policia Local imparteix tallers teoricopràctics en els centres escolars d’Altea

L’alumnat de 4t, 5é i 6é de primària dels centres escolars d’Altea està aprenent educació viària gràcies als tallers organitzats per la Regidoria de Seguretat i impartits per la Policia Local.

Els agents de Policia Local d’Altea van visitar les passades setmanes els col·legis de la localitat per a impartir les classes teòriques en les quals es van mostrar les principals normes de circulació i es va incidir en com circular sent vianant o anant amb bicicleta o patinet.

Aquesta setmana i les pròximes és el torn de les classes pràctiques. S’instal·len circuits en els diferents col·legis, per a no haver de desplaçar-se, per a posar en pràctica l’aprés. L’alumnat circula amb karts a pedals, uns altres tenen el rol de vianants i altres de policies per a aprendre a dirigir el trànsit. D’aquesta manera es posa en practica tot l’aprés i se simulen situacions reals a les quals s’enfronten dia a dia, a més de conéixer la labor del policia de trànsit. En acabar, se’ls entrega un carnet de bon conductor.

“És important inculcar l’educació viària en els nostres menors perquè siguen bons vianants i el dia de demà bons conductors. Aquestes classes els ensenyen la normativa i es posa l’accent en la importància d’aprendre’s les normes de trànsit i seguir-les per la seguretat de tots”, ha comentat el regidor d’Educació i Seguretat, Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest