Select Page

El termini de presentació serà del 26 d’abril al 4 de maig de manera telemàtica

La Regidoria d’Educació, regida per Vicenta Pérez, posa en marxa una campanya per a facilitar a la ciutadania la informació necessària per a formalitzar la matrícula de l’alumnat en els diferents centres educatius d’infantil i primària d’Altea per al pròxim curs 2022-2023. La sol·licitud d’admissió es tramitarà de manera electrònica a través del portal web del Conselleria d’Educació www.telematricula.es.

L’aplicació telemàtica per a Infantil i Primària s’obrirà des de les 9.00 h. del 26 d’abril fins a les 23:59h del 4 de maig. Per a realitzar la sol·licitud telemàtica, s’haurà d’obtindre una clau d’admissió que s’obtindrà prèvia identificació de la persona sol·licitant (pare/mare o tutor/a) amb el certificat digital, cl@ve, o amb el DNI o el NIE.

Les persones de nacionalitat estrangera que únicament disposen de passaport o les que no disposen d’accés a mitjans electrònics, podran acudir al centre en el que sol·licite plaça com a primera opció, on s’habilitarà un punt d’atenció als usuaris, havent de sol·licitar cita prèvia per a realitzar este tràmit

Com assenyala la regidora ”la primera matriculació dels xiquets i xiquetes a l’escola és important i per això hem organitzat esta campanya informativa per a explicar el procés i, sobretot, per a aclarir els possibles dubtes que pogueren sorgir a l’hora de presentar les sol·licituds d’admissió donat que des de la Conselleria d’Educació es reforça que el procediment siga telemàtic i les famílies una vegada obtinguda la plaça escolar, podran per primera vegada realitzar la matricula “en línia”.

Este procediment és important, especialment per a les famílies amb fills i filles nascuts/as en 2022, 2021 i 2020, que s’escolaritzen per primera vegada, així com per a tots els nascuts en 2019 que sol·liciten matricular-se en infantil de 3 anys en els CEIPS d’Altea. També és important per a les famílies que desitgen sol·licitar canvis entre centres docents de la localitat.

Una vegada finalitzat el termini, es comunicaran els resultats a través del correu electrònic indicat en la sol·licitud i també es podrà conéixer en la Secretaria Digital des de la web www.telematricula.es.

Els llistats també estaran a la disposició dels interessats en els taulers d’anuncis dels centres docents.

El calendari és el següent: els resultats provisionals es publicaran el 19 de maig, les reclamacions seran via telemàtiques i es podran sol·licitar del 19 al 23 de maig. El resultat definitiu serà el 3 de juny. Les reclamacions al resultat definitiu seran de manera telemàtica i podran enviar des del 3 al 7 de juny.

Les matrícules es podran realitzar de manera telemàtica del 3 al 21 de juny i de manera presencial el 22 de juny al 6 de juliol. L’alumnat que no formalitze la matrícula en el termini corresponent, s’entendrà que renúncia a la plaça escolar.

Des de l’àrea municipal d’Educació s’està a la disposició dels interessats per a aclarir-los els aspectes que puguen precisar.

 

Pin It on Pinterest