Select Page

Al voltant de 160 alumnes de 6è de Primària, procedents dels cinc CEIPS d’Altea, han après gastronomia internacional mitjançant l’elaboració de plats procedents de diferents cultures. Una activitat emmarcada en el projecte “Anem a Cuinar” de les regidories d’Educació i Igualtat, sent la seua  responsable Vicenta Pérez.

En paraules de l’edil, “esta activitat es porta a terme per tal que aprenguen d’altres cultures i també per educar a la igualtat. És important que els alumnes vegen i aprenguen que els xics i les xiques tenen els mateixos drets i deures. Cosa que ha de ser present a l’educació”.

Segons les dades aportades per Pérez, “estes classes de cuina s´han impartit per grups i ha vingut l´alumnat d´Altea la Vella, Blanquinal, Garganes, L´Olla i Les Rotes a l´Aula de Cuina al llarg de les dos últimes setmanes”.

Finalment, la responsable municipal ha realitzat un balanç positiu de l’activitat ressaltant la il·lusió amb què els alumnes de 6a de primària afronten esta experiència culinària de cuina internacional, després d’haver assistit a l’aula a 4t i 5è.

Vicenta Pérez ha agraït la col·laboració del restaurant Crown of India per dur-la a terme.

Pin It on Pinterest