Select Page

La Policia Local d’Altea imparteix classes d’educació viària a l’alumnat de 4t, 5è i 6è de Primària.

La Policia Local d’Altea, durant el mes d’abril, ha impartit classes d’Educació Viària a 550 escolars del municipi. Així ho ha informat l’edil responsable d’àrea, Deo Sánchez, que ha assenyalat que “l’educació viària és més que l’aprenentatge de les normes i els senyals; és educació en valors per respectar, compartir, responsabilitzar-se d’hàbits, actituds i comportaments segurs, incorporats a la formació integral de les persones al llarg de la vida, des de la infantesa fins a la maduresa”.

Sánchez ha explicat que la iniciativa forma part del compromís de les Regidories de Trànsit, Seguretat Ciutadana, Educació i Policia Local d’Altea per garantir la seguretat de tots els ciutadans des d’edats primerenques, fomentant així la mobilitat segura i sostenible.

En esta primera fase han rebut la formació teòrica 550 alumnes dels cursos de 4t, 5è i 6è de Primària, incidint en l’ús de la bicicleta i dels VMP. En breu rebran noves sessions formatives, en què posaran en pràctica el que s’ha après.

Deo Sánchez, regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana, que ha estat present en una de les sessions formatives, ha pogut comprovar de primera mà com s’imparteix la formació i l’entusiasme mostrat pels menors durant les classes. Després de la seua presència a l’aula, l’edil ha valorat la iniciativa com a “molt positiva” i ha declarat que “la formació en Educació Viària és una aposta de futur de l’Equip de Govern i un valor afegit en la formació dels escolars d’Altea contribuint a la millora de la seguretat viària”.

Per la seua banda, l’Inspector Cap, Vicente Soler, ha agraït als 2 agents, Víctor i Mia, encarregats de la formació, “la dedicació i professionalitat amb què han dut a terme esta primera fase dins del programa d’Educació Viària de la Policia Local d’Altea”; alhora que anunciava noves propostes formatives adreçades a altres sectors de la població que en endavant s’aniran anunciant.

Pin It on Pinterest