Select Page

Altea contínua amb la seua promoció per diferents punts de la nostra geografia. En aquesta ocasió ha repetit l’acció que ja realitzara l’any passat en la Fira de Sant Isidre de Castalla, convidats per l’Ajuntament de la localitat. Una promoció de turisme de proximitat en un esdeveniment que reuneix milers de persones i creix cada any.

La regidora de Turisme, Xelo González, es va desplaçar fins a aquesta fira la qual es va desenvolupar del 12 al 14 de maig. La Fira de Sant Isidre de Castalla és un referent a nivell comarcal i provincial quant a gastronomia, comerç, artesania i art. A més, en ella es desenvolupen diferents activitats.

Altea ha tingut un bon acolliment i centenars de persones van passar pel seu estand informatiu per a conéixer els seus principals atractius: la seua oferta nàutica i de naturalesa, el cicloturisme, les activitats culturals o esdeveniments com l’espectacle piromusical del Castell de l’Olla.

“Tornem a aquesta fira per a continuar reforçant el turisme de proximitat, després de l’èxit del passat any. Les comarques d’interior són part important dels nostres visitants i aquesta concorreguda fira és una gran oportunitat per a mostrar els nostres atractius i desestacionalitzar el turisme”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

Pin It on Pinterest