Select Page

La Regidoria de Turisme d’Altea, dirigida per Xelo González, es va desplaçar el passat cap de setmana a Castalla, per a promocionar la destinació turística en la seua Fira de Sant Isidre, convidats per l’ajuntament de la localitat.

Altea va atendre en el seu estand a quasi 300 persones, interessades, principalment, en el turisme de naturalesa. Van sol·licitar informació de les rutes de senderisme: Camins d’Altea, itineraris geològics, guia de fauna en la ruta pel riu Algar i la Serra Bèrnia. L’espectacle piromusical del Castell de l’Olla, va ser un altre dels atractius pels quals més va preguntar el públic assistent.

Després de dos anys sense poder-se celebrar aquesta fira, veïns i visitants vinguts de tot arreu de la província, van poder gaudir d’aquesta celebració entre el 13 i el 15 de maig. Altea és la primera vegada que acudia a aquesta cita.

“Estem molt contents del bon acolliment en aquesta fira, perquè la nostra oferta de naturalesa, les festes i la cultura, són molt interessants per al turista de proximitat. Res millor com l’oportunitat de promocionar Altea en altres comarques i en cites tan importants com aquesta fira. A més, aquest tipus de turisme ens ajuda a desestacionalitzar, ja que es desplacen fora de temporada, i aqueix és un dels objectius que perseguim des de la Regidoria de Turisme”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

Pin It on Pinterest