Select Page

Del 8 al 15 d’agost a la Partida els Arcs.

Este cap de setmana tindran lloc les festes en honor a Sant Isidre Llaurador a la partida Els Arcs. Així ho han donat a conèixer la clavària de la comissió de festes, Ana Alvado i la regidora de Festes, Marta Lloret.

Com ha explicat la responsable municipal de Festes, “este any coincideixen el mateix cap de setmana Sant Llorenç i Sant Isidre, això passa cada certs anys i este ho ha fet”. “Amb la presentació del programa de festes, es dóna eixida a la feina feta per la Comissió durant tot l’any i en este cas han sigut més de dos anys els que han estat a l’organització de les festes perquè la pandèmia ha allargat este període anual . Per això vull donar les gràcies a esta xicoteta comissió per la seua implicació i compromís amb el manteniment i la recuperació de les tradicions”; ha declarat la regidora.

Per la seua banda, la clavària, Ana Alvado, ha manifestat que són una xicoteta comissió de festes i han decidit programar els actes que caracteritzen esta festa de barri, com és el “Sopar del Cabasset” i la Romeria, entre d’altres com la “ Despertà” i el Quinari.

Programa d’actes

De dilluns 8 a divendres 12 d’agost, a les 21:00h Quinari en honor a Sant Isidre.

Dissabte 13, a les 13:00 h, anuncià de festes; a les 18:00h Jocs tradicionals i berenar pels xicotets; a les 23:00h Disco-mòbil.

Diumenge 14 a les 09:00h Despertà pel barri; a les 11:00h recollida de canyes i preparació per a la romeria; a les 21:30h tradicional Sopar de Cabasset amenitzat amb música en viu.

Dilluns 15 a les 09:00 h Despertà; a les 13:00h “Coca a la Llumà” per a tots els assistents; i a les 20:00h concentració a Palau Altea per realitzar la romeria de Sant Isidre fins a l’Ermita, on s’oferirà la missa en honor al Sant i es llegirà la composició de la nova Comissió de Festes.

“Hem preparat un programa modest però en què no ens hem oblidat de seguir les tradicions. Som una comissió xicoteta i estos dos anys de pandèmia han sigut durs”; ha explicat Ana Alvado, que convida els veïns del barri i els alteans en general a participar en els actes que des del cor s’estan ultimant per al gaudi de tothom.

Pin It on Pinterest