Select Page

La regidoria de Comerç crea negoci amb “La Ruta de l´Amor Altea 2024” que tindrà lloc del 9 a l´11 de febrer.

L´àrea de Comerç de l’ajuntament d´Altea, al costat de l’associació de comerciants locals, ALCEA, posa en marxa diferents accions en suport al comerç local amb motiu de Sant Valentí.

Es tracta de la tercera edició de la Fira d’Oportunitats. Sota el lema “La Ruta de l’Amor Altea 2024”, els comerços, bars i restaurants ofereixen als seus clients, en horari comercial, descomptes i promocions del 9 a l’11 de febrer.

Totes aquestes accions compten amb la implicació dels comerciants que, igual que ja van fer l’any passat, decoraran també els seus negocis per a propiciar un ambient romàntic a aquesta zona tan visitada del municipi.

L´ajuntament d´Altea s´ha encarregat de que el Casc Antic de la localitat tinga una temàtica especial Sant Valentí, especialment el carrer Major i Sant Miquel. Esta actuació de l’àrea de Comerç està subvencionada per la Conselleria d’Innovació, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

L’empresa encarregada en la realització de l’esdeveniment és Mesglobus i Globosaltea.com, els qui han organitzat diferents activitats que es desenvoluparan durant  aquestos dies. El 10 de febrer “Les Escales de l’Amor”, serán presents en un dels principals accessos a la part alta del municipi, les escales del Mestre de la Música. L’endemà, l’11 de febrer, de 12.00 a 18.00 hores, ”Photocall” en la Plaça de l’Església Verge del Consol amb globus temàtics de Sant Valentí, perquè els que la visiten puguen immortalitzar el moment amb una foto d’allò més romàntica i compartir-la en xarxes socials.

L’edil de Comerç, José María Borja, convida a tots els residents i visitants a sumar-se a aquesta campanya i enamorar-se d’Altea i dels seus establiments. “ És una acció atractiva per a tota la població i visitant que dona un ambient especial, únic, divertit i festiu. Cal donar valor als nostres comerços que s’impliquen directament en accions com aquestes per a oferir als clients l’oportunitat de beneficiar-se de promocions i descomptes”, afirma el regidor.”

Pin It on Pinterest