Select Page

El jove alteà Jaume Guardeño ha aconseguit un important èxit esportiu este cap de setmana proclamant-se campió de la Bidasoa Itzulia. Després de tres dies de carrera ofensiva, a l’última etapa aconseguia un tercer lloc imposant-se a la general.

Per a Guardeño és un triomf destacat, que amb el seu equip Caja Rural-Alea, segur marcarà un abans i un després a la seua carrera esportiva.

Jaume Guardeño, a qui moltes vegades veiem entrenant per Altea i rodalies, aconseguia escapar-se als primers quilòmetres de l’última etapa, juntament amb dos dels seus companys d’equip, i mantenir la distància del segon grup en què es trobava l’anterior líder .

Com destaca el mateix corredor després de proclamar-se guanyador, “el treball de relleus en esta darrera etapa ha sigut decisiu i jo m’he trobat fort i finalment he pogut aconseguir el tercer lloc i guanyar la Bidasoa Itzulia. Un triomf important per a mi i per a l’equip”.

Pin It on Pinterest