Select Page

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea i Creu Roja continuen impartint tallers de primers auxilis i prevenció de riscos domèstics per a majors, amb preferència a persones de més de 60 anys. Aquests tallers, dels quals ja s’han realitzat dues sessions, celebraran una última el pròxim 25 d’abril.

Aquesta formació, gratuïta i limitada en places, s’imparteix en el Centre Social d’Altea en horari de vesprades, de 17.00 a 19.00 hores. La classe la imparteix Creu Roja i en ella es donen eines per a reaccionar en cas d’accidents domèstics i es mostra quals solen ser els incidents més habituals en la llar i com actuar davant ells.

El regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón, ha animat a participar en aquests tallers “que han tingut molt bon acolliment en les edicions anteriors. Resulten molt útils, serveixen per a resoldre dubtes i perquè els nostres majors se senten més segurs a les seues cases”.

Les inscripcions es poden realitzar en Creu Roja per correu electrònic (inmaro@cruzroja.es) o per telèfon en el 965 843183 i s’haurà d’indicar el nom, cognoms, telèfon i DNI.

Pin It on Pinterest