Select Page

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea i Creu Roja han posat en marxa una nova edició dels tallers de primers auxilis i prevenció de riscos domèstics per a majors, amb preferència per a les persones de més de 60 anys.

Aquesta formació tindrà lloc els dies 21 de març, 21 de febrer i 25 d’abril en el Centre Social d’Altea. L’activitat és gratuïta i el nombre de places està limitat. Les jornades transcorreran en horari de vesprades, de 17.00 a 19.00 hores.

Les inscripcions es poden realitzar en Creu Roja per correu electrònic (inmaro@cruzroja.es) o per telèfon en el 965 843183 i s’haurà d’indicar el nom, cognoms, telèfon i DNI.

El regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón, vol animar a la ciutadania a participar en aquests tallers “perquè els donaran una informació molt útil i practica per a evitar possibles incidents a casa i com actuar en cas de necessitat. Una activitat que ja realitzarem i va tindre un gran èxit”, ha finalitzat.

Pin It on Pinterest