Select Page

La Regidoria de Benestar Social i Creu Roja Altea han organitzat uns tallers de primers auxilis i prevenció de riscos domèstics dirigit a persones majors de 60 anys. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, José Luis León Gascón.

Esta formació tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de juny a les instal·lacions de la Creu Roja.

L’activitat és gratuïta i el nombre de places està limitat. Les jornades transcorreran en horari de 10 a 12h dijous i dissabte i de 17 a 19h divendres.

Les inscripcions s’han de materialitzar cridant al telèfon de Serveis Socials 966 88 27 02 o enviar un mail a altea.ssociales@altea.es per donar les dades: nom, cognom, telèfon i DNI.

Com a responsable de Benestar Social, León Gascón convida a la població major a participar dels tallers “perquè segur que adquiriran coneixements que els seran molt útils per al desenvolupament del dia a dia i també com a base de prevenció a possibles incidents”.

Pin It on Pinterest