Select Page

. El Festival Internacional Series Nostrum va celebrar ahir l’estrena de la seua tercera temporada a la ciutat d’Altea. L’acte inaugural, celebrat en la seua nova seu, el Palau Altea, va reunir a serièfils i representació institucional per a donar suport a aquest jove, però ja consolidat projecte: el director general de Turisme, Herick Campos; els regidors de Cultura i Comunicació d’Altea, Aurora Serrat i Pere Barber i l’alcalde de la localitat, Jaume Llinares.

El director del certamen, Carlos Navas, va donar la benvinguda i va avançar algunes de les activitats que podran gaudir-se des de hui i fins al pròxim 23 d’abril a Altea: xarrades, taules redones, trobades amb actors i productors, activitats infantils, projeccions i tallers. Una nodrida programació que pot consultar-se en seriesnostrum.com.

Per part seua, Herick Campos va posar en valor el festival com a atractiu turístic “que contribueix a la desestacionalització del turisme en un municipi amb una destacada aposta per la cultura i la diferenciació del destí”.

Després d’ell, va intervindre la Tatiana Sentamans, catedràtica de la Universitat Miguel Hernández, col·laboradora del projecte, qui va mostrar el suport de l’UMH a aquest projecte i la seua intenció d’estrényer les relacions per a continuar fomentant la cultura

El regidor de Comunicació de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, va ser qui va inaugurar oficialment aquesta tercera temporada “amb una programació cada vegada més àmplia i variada i uns importants premiats als quals volguera felicitar”. L’edil va destacar que el festival és “un referent a la Comunitat Valenciana i espere que tinga molts èxits, l’Ajuntament d’Altea està orgullós de contribuir i veure créixer a poc a poc iniciatives com aquesta” va concloure.

Premiats

L’edició d’enguany comptarà amb premiats destacats com són l’actor Manuel Galiana que rebrà el premi Chicho Ibáñez Serrador a la Trajectòria; a “Cuéntame como pasó” amb el Premi Llegat; “La novia gitana” que rebrà el Premi Consciència a i “Machos Alfa” amb el Premi Repercussió mediàtica. Tots els guardons s’entregaran en la gala de clausura, el 22 d’abril.

Primer episodi de ‘Three Pines’ (AXN)

Després de la gala, es va projectar , amb la col·laboració de AXN, el primer episodi de ‘Three Pines’, la sèrie protagonitzada per Alfred Molina que s’estrenarà l’a Espanya el pròxim dia 25 d’abril. La sèrie, de gènere policíac, està basada en les novel·les de Louise Penny.

Reserva d’entrades

Les entrades a tots els esdeveniments, amb excepció del taller “Webllas Arts” serà gratuïta fins a completar l’aforament, prèvia reserva que es pot realitzar ja en la web del festival: https://seriesnostrum.com/entradas/.

Series Nostrum compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea a través de les seues Regidories de Cultura i Comunicació i Altea Film Office.

Pin It on Pinterest