Select Page

La regidora de Turisme, Xelo González, participa en la taula sobre cicloturisme i series

El Festival Internacional Series Nostrum ha començat i ho va fer aquest cap de setmana amb una programació dedicada a la seua nova secció Docuseries Nostrum, dedicada a les sèries documentals. Trobades i taules redones van protagonitzar les primeres activitats del certamen de sèries.

El dissabte va començar amb una presentació sobre tendències en matèria de docuseries a càrrec de Gloria Saló, directora de Consultoria de Producció i Continguts de GECA (Gabinet d’Estudis de la Comunicació Audiovisual). A continuació, en col·laboració amb Movistar Plus+ es va dur a terme una trobada amb Israel del Santo, director de docuseries com ‘Lola’, El corazón del Imperio’, ‘El palmar de Troya’, o ‘Conquistadores Adventum’, així com els documentals ‘La llamada de África’, ‘Made in Angola’ o ‘Líbano, espejo de Afrodita’.

La protagonista de la vesprada va ser la taula redona sobre ciclisme i documentals en la qual van participar Xelo Gonzalez Ripoll, regidora d’Hisenda i Turisme de l’Ajuntament d’Altea; Marc Pons, director de ‘El Dia Menos Pensado’; José Alvado, director executiu d’Hotel Cap Negret, primer hotel a Espanya amb el distintiu ‘Bike Territory’ de la Real Federació Espanyola de Ciclisme i Miguel Soro, exciclista i pintor. Moderada per Nicolás Van Looy, periodista de Las Provincias i Ràdio Benidorm – SER especialitzat en l’esport de la bicicleta, va tractar la importància del turisme de ciclista a Altea i l’auge d’aquest esport al cinema i la televisió.

“Va ser una jornada molt distesa en la qual unim dins del municipi turisme cinematogràfic, cicloturisme i cultura. Que són part dels motors del nostre DTI, les potes que ens ajudaran a desestacionalitzar el turisme a Altea. Estem treballant molt i aconseguint que cada vegada més els turistes viatgen en temporada baixa, per a gaudir d’Altea i viure esdeveniments com aquest festival de sèries o els grans esdeveniments ciclistes que es desenvolupen durant l’any. Estic contenta de poder aportar la nostra experiència a una taula com aquesta”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme d’Altea.

En col·laboració amb Movistar Plus+, es van projectar dos episodis de la quarta temporada de ‘El Dia Menos Pensado’, la sèrie documental del Movistar Team. Exemple de la importància del ciclisme en les sèries documentals que ha tingut un gran èxit de públic.

El cap de setmana es va tancar el diumenge amb Mini Series Nostrum, apartat dedicat als xiquets i xiquetes que van poder gaudir en la Plaça de l’Aigua de jocs, activitats i tallers relacionades amb el món de les sèries.

Reserva d’entrades i programació

La programació de Series Nostrum s’allargarà durant tota la setmana amb xarrades, tallers, projeccions… fins al dia 22 que serà la clausura. Es pot consultar en: https://seriesnostrum.com/.

Les entrades a tots els esdeveniments, amb excepció del taller “Webllas Arts” serà gratuïta fins a completar l’aforament, prèvia reserva que es pot realitzar ja en la web del festival: https://seriesnostrum.com/entradas/

Series Nostrum compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea a través de les seues Regidories de Cultura i Comunicació i Altea Film Office.

Pin It on Pinterest