Select Page

Els jugadors van rebre diplomes i medalles per part de la Regidoria d’Esports, entregats pels regidors Diego Zaragozí i Pere Barber

L’equip dirigit per Dani Juárez i Agustín Juárez s’ha proclamat campió de la primera lliga comarcal de la Marina Baixa en categoria prebenjamí. Els xiquets nascuts en 2014-2015 no han perdut cap partit, solament han perdonat dos punts amb un empat enfront del CF La Nucia “B”.

“Tots aquests assoliments no haurien sigut possibles sense la il·lusió, treball, esforç i ganes d’aprendre d’aquests xicotets però grans lluitadors” han declarat els entrenadors i el coordinador de la escola municipal de futbol, Adrian Borell

El regidor d’Esports, Pere Barber i el primer Tinent d’Alcalde, Diego Zaragozí han entregat diplomes i medalles als jugadors pel seu esforç. “Sempre és un plaer veure com els més menuts aconsegueixen este tipus de victòries, a més d’aprendre els valors de l’esport i del treball en equip”, comentava el regidor d’Esports Pere Barber. Per la seua banda, Diego Zaragozí va voler “felicitar tant als jugadors com al cos tècnic i també als pares i mares que donen suport a l’equip en cada partit”.

L’equip alteà acaba la temporada amb 58 punts (19 victòries i un empat) Els xicotets han marcat 153 gols i solament han encaixat 34. El jugador més destacat del conjunt de la senyera ha sigut Marc Aleman Cortés amb 58 gols anotats.

“Volem donar les gràcies als pares/mares d’aquests xicotets campions pel suport mostrat, ells han estat sempre animant tant en partits com entrenaments” finalitzaven els entrenadors.

Pin It on Pinterest