Select Page

L’equip de la U.D. Altea, imbatut en els 21 partits disputats fins ara.

L’equip Infantil “A” de la U.D. Altea, entrenat per Pedro Jaime Mulet, ja té la Lliga Provincial a la butxaca a falta de disputar els tres últims partits de la competició.

Amb 21 partits jugats i guanyats i 136 gols encaixats en porteria contrària, dissabte passat es proclamava campió de la Provincial Infantil Alacant -Lliga- 1 Masculí l’equip alteà Infantil “A” de la Unió Esportiva, sense haver acabat ni tan sols esta competició. Un fet inèdit per al club alteà que han celebrat amb molta alegria i emoció els protagonistes d’esta proesa nascuts el 2008 i el 2009.

El partit que els ha proclamat guanyadors de lliga va ser el disputat a la jornada 23, Altea – Ondara, dissabte passat, al camp de l’Altea amb un resultat de 7/0 i amb 63 punts en el seu haver, a 10 de distància amb el 2n classificat el CF “A” Villajoyosa.

Des de la regidoria d’Esports, Pere Barber ha felicitat l’equip i el club per esta gesta i els ha animat a continuar treballant per continuar amb estos resultats en properes temporades.

La següent encontre de l’Altea Infantil “A” serà l’1 de maig a Pedreguer.

Pin It on Pinterest