Select Page

La localitat presenta l’espot ‘Altea, has de viure-la’

Altea ja és present en Fitur. La vila blanca ha viatjat a la fira turística més important del país per a promocionar-se sota el paraigua de la Costa Blanca. L’alcalde, Jaume Llinares; l’edil de Turisme, Xelo González; l’edil de Cultura, Aurora Serrat i l’edil de Noves tecnologies i Film Office, Pere Barber, s’han desplaçat a la capital per a dur a terme la promoció de la localitat i participar de diferents trobades.

Aquest matí, coincidint amb el Dia de la Costa Blanca en Fitur, s’ha presentat l’espot promocional de la localitat sota el lema ‘Altea, has de viure-la’. L’espot és accessible i totalment inclusiu, amb una audiodescripció en diversos idiomes, per a portar la imatge d’Altea al voltant del món. Tal com ha relatat la regidora de Turisme, Xelo González “és un espot per a tots i totes, que mostra com Altea és un destí obert a tothom, un lloc que hi ha viure i gaudir”.

L’espot dona visibilitat als quatre eixos que treballa Altea com a primera Destinació Turística Intel·ligent certificada de menys de 50.000 habitants: cultura, el ciclisme, la nàutica i la naturalesa, dins d’un entorn accessible, sostenible i inclusiu.

A més, com ha explicat l’alcalde de la localitat Jaume Llinares, és una aposta més per la desestacionalització del turisme a Altea: “Un dels principals objectius de la nostra promoció turística. Venim a Fitur a promocionar el treball que estem fent com a DTI, els serveis i activitats que durant tot l’any ofereix Altea a tothom”.

La comitiva alteana desplaçada a la fira ha estat aquest matí reunint-se amb diferents professionals i agents del sector per a continuar creant sinergies i col·laboracions en pro de la millora del destí. Aquesta vesprada es presentarà el festival Sèries Nostrum en el marc de l’espai Fitur Cinema.

Pin It on Pinterest