Select Page

L’espot ‘Altea. Tienes que vivirla’ es projectarà a través de pantalles d’aquestes oficines

La Regidoria de Turisme d’Altea ha posat en marxa una nova campanya de promoció en les oficies de Correus del país. En concret, serà en díhuit províncies espanyoles en les quals es podrà veure l’espot ‘Altea. Tienes que vivirla’. Aquesta iniciativa ja es va realitzar amb èxit el mes d’octubre.

Les oficines en les quals es promocionarà Altea estan situades a les províncies d’Àlaba, Astúries, Àvila, Badajoz, Burgos, Càceres, Conca, Guadalajara, Guipúscoa, La Rioja, Lleó, Navarra, Palència, Segòvia, Sòria, Terol, Biscaia i Saragossa. En elles es podrà visualitzar un vídeo amb imatges del municipi a través de les pantalles col·locades en els vestíbuls.

“La promoció en les oficines de Correus realitzada la passada tardor va ser positiva, i per això reprenem aquesta acció, aquesta vegada en més províncies. Províncies seleccionades segons els nostres objectius promocionals. Aquestes oficines són llocs de molt de trànsit, amb temps d’espera, que fan que la nostra localitat siga vista per milers de persones”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

Les pantalles col·locades en Correus compten amb una gran visibilitat entre els ciutadans, ja que en 2022 les oficines espanyoles van registrar més de 88 milions de visites. Gràcies a aquest nou servei de Correus, Altea troba un nou canal de promoció repartit per tota la geografia espanyola.

Pin It on Pinterest