Select Page

Un vídeo amb el lema Altea. Has de viure-la es projectarà a través de pantalles col·locades en oficines de Lleó, Logronyo, Palència, Sòria, Valladolid, Vitòria i Saragossa durant el mes vinent d’octubre

 Correus promocionarà, durant el mes d’octubre, la localitat d’Altea en oficines de set províncies espanyoles, entre les quals es troben: Lleó, Logronyo, Palència, Sòria, Valladolid, Vitòria i Saragossa. Gràcies a aquesta iniciativa la ciutadania podrà visualitzar el municipi a través de pantalles col·locades en els vestíbuls de deu oficines postals.

Amb el lema ‘Altea. Has de viure-la’ les oficines d’aquestes localitats emetran un vídeo que projectarà una imatge panoràmica del municipi per a promocionar-lo turísticament. Aquesta vista aèria mostrarà la torre del campanar de l’Església Parroquial i la cúpula coberta de teules de ceràmica vidriada blava i blanca. A més, es visualitzen els principals carrers del barri antic, que va ser declarat Bé d’Interés Cultural.

“Aquesta acció de màrqueting ens permet seleccionar les províncies objectiu de la nostra promoció. Les oficines de Correus són un perfecte aparador, ja que tenen un important trànsit”, ha comentat la regidora de Turisme, Xelo González.

Les pantalles col·locades en Correus compten amb una gran visibilitat entre els ciutadans: en 2021 les oficines espanyoles van registrar més de 89 milions de visites. Gràcies a aquest nou servei de Correus de pantalles, en les seues oficines Altea troba un nou canal de promoció repartit per tota la geografia espanyola.

Aquesta acció s’emmarca dins de la subvenció de 50.000 euros derivada del conveni amb Turisme Comunitat Valenciana, per a realitzar accions de màrqueting i promoció dirigides a enfortir el posicionament del municipi durant 2022.

Pin It on Pinterest