Select Page

La regidora de Projectes Europeus, Maria Antonia Laviós, ha rebut als cinc joves estudiants de l’IES Bellaguarda que se n’aniran a Sofia, Bulgària, amb el programa Erasmus+ del 24 de març al 5 d’abril. Aquests joves participaran en activitats per a fomentar la tolerància i la inclusió.

Victoria Guillen, Elvira Rosengren, Sandra Jiménez, Iker Cantero i Nuria Munera compartiran al costat de 35 joves de diverses nacionalitats europees (Bulgària, Sèrbia, Grècia, Romania, Ucraïna, República Txeca i Espanya) el projecte “Low No More” dirigit per l’Associació RE-ACT i l’objectiu del qual és sensibilitzar als joves sobre els efectes negatius de l’assetjament i la violència, fomentant el sentit de la tolerància i els valors del respecte i la inclusió dels grups menys afavorits.

Aquesta activitat busca que els joves desenvolupen determinades actituds i punts de vista sobre els drets humans defensats en la Carta Europea, per al que es crearan espais de debat, rol-play, coaching etc. En formar part d’una mobilitat internacional d’aprenentatge, els joves augmentaran el seu sentiment de pertinença a una comunitat més àmplia i comprendran el seu paper en la construcció d’entorns segurs i integradors.

Aquests programes de mobilitat s’emmarquen dins del programa Erasmus + que es gestiona des de l’oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, com a socis dels diferents projectes aprovats.

“Estem molt satisfets del treball que estem desenvolupant des dels inicis de la nostra oficina, ja que són molts els projectes que des de la Comissió Europea estan aprovant. És una oportunitat que des de l’Ajuntament d’Altea brindem a la nostra joventut per a poder gaudir d’aquestes experiències totalment gratuïtes per a elles i ells però que recordem que tenen un pressupost de 3000 € per participant” ha comentat la regidora de Projectes Europeus, Maria .A. Laviós.

Aquest 2023 EuroAltea ja ha organitzat quatre mobilitats per a la joventut alteana. Els joves han participat en aquests projectes on a través de l’educació no formal i han treballat diferents temàtiques.

“Anime a la joventut a visitar les nostres xarxes socials i estar informats de les diferents possibilitats que ofereixen aquests projectes, i de les mobilitats que van sorgint i impulsem des de EuroAltea”, ha conclòs la regidora de Projectes Europeus, Maria .A. Laviós.

Pin It on Pinterest