Select Page

La regidora de Projectes Europeus Maria Antonia Laviós ha rebut als sis joves estudiants de l’IES Bellaguarda que se n’aniran a Itàlia amb el programa Erasmus+: Antoni, Cristina, Izan, Lucia, Sofia juntament amb el líder del projecte, Carlos Sánchez.

En la reunió també han sigut presents els pares i mares dels alumnes per a poder conéixer al líder del projecte que acompanyarà als seus fills i filles a la mobilitat que tindrà lloc a Molfetta (Itàlia) els dies del 14 al 21 de juny. Una mobilitat en la qual treballaran sobre la independència econòmica amb activitats que els ensenyaran a ser responsables amb els seus estalvis, aprendran a desenvolupar noves tècniques de lideratge que els vindrà molt bé en el seu futur més present.

Aquests programes de mobilitat s’emmarquen dins del programa Erasmus + que es gestiona des de l’oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, com a socis dels diferents projectes aprovats.

“Estem molt satisfets del treball que estem desenvolupant des dels inicis de la nostra oficina, ja que són molts els projectes que des de la Comissió Europea estan aprovant, i més enguany, que és l’Any Europeu de la Joventut. És una oportunitat que des de l’Ajuntament d’Altea brindem a la nostra joventut per a poder gaudir d’aquestes experiències totalment gratuïtes per a elles i ells però que recordem que tenen un pressupost de 3000 € per participant. En el qual va d’aquest any 2022 portem ja 17 joves que han pogut participar en aquests projectes on a través de l’educació no formal, treballen diferents temàtiques. Anime al fet que estiguen informats i informades a través de les nostres xarxes per a veure totes les mobilitats que aniran sorgint”, ha comentat la regidora de Projectes Europeus, Mari.A. Laviós.

Pin It on Pinterest