Select Page

El projecte tindrà lloc del 30 de juny al 7 de juliol

L’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, anuncia una nova mobilitat per a menors d’edat en Molfetta, Itàlia anomenada “Bridge the Gap”.

L’edil de l’area, Maria Antonia Laviós, ha declarat: “estem molt satisfetes del treball que estem desenvolupant des dels inicis de la nostra oficina, ja que són molts els projectes que des de la Comissió Europea estan aprovant, i més enguany, que és l’Any Europeu de la Joventut. És una oportunitat que des de l’Ajuntament d’Altea brindem a la nostra joventut per a poder gaudir d’aquestes experiències totalment gratuïtes” i afegia: “en el que va d’aquest any 2022 portem ja 21 joves que han pogut participar en les mobilitats.

Aquesta mobilitat estava organitzada per a realitzar-se abans de la pandèmia per la COVID19, no obstant això, amb la millora de la situació sanitària s’ha posada en marxa. El projecte brindarà l’oportunitat a 5 joves d’Altea, Ona Menaches, Lara Baltasar, Carmen Fernández, Sulian Gras i Jorge Estévez que juntament amb el líder del projecte Arthur Barrau, visitaran Molfetta, Itàlia.

Aquest projecte s’emmarca en el programa Erasmus+, i tindrà lloc del 30 de juny al 7 de juliol. Els joves aprendran sobre inclusió, igualtat i medi ambient al costat de joves de Noruega, Armènia i Itàlia tot això mitjançant Educació NO formal.

“Podran gaudir d’un aprenentatge no formal on aprenguen a protegir el medi ambient, a més d’adquirir experiències culturals dels diferents països socis, millorar la comunicació entre els participants i millorar així el seu anglés; així com conéixer i compartir noves experiències i cultures amb els joves dels diferents països socis” finalitzava Maria Antonia Laviós, regidora de l’Oficina de Projectes Europeus.

Pin It on Pinterest