Select Page

Aquesta actividad s’emmarca dins del programa Erasmus+

L’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, presenta una nova mobilitat Erasmus+ anomenada Soft Skills que lidera l’associació italiana IncoMolfetta. Aquest nou projecte brindarà l’oportunitat a sis joves d’Altea, Julita Prominska, Katerin Toaquiza, Daniel Camargo, Alba Zaragoza, Víctor Martínez i Nazari Sellés Estévez. Els participants són estudiants tant universitaris com de formació professional.

Aquest projecte està dins del programa Erasmus+, i tindrà lloc del 14 al 21 de juliol. Els joves aprendran sobre noves habilitats de desenvolupament personal i professional. Segons l’Stanford Research Institute International, el 75% de l’èxit a llarg termini en el treball depén principalment de les habilitats blanes (soft skills), i només el 25% de les habilitats dures (hard skills). Per tant, la mobilitat té com a finalitat potenciar les habilitats blanes dels joves per a dinamitzar les seues futures carreres professionals.

“La idea principal del projecte és augmentar l’ocupabilitat dels joves mitjançant l’exploració i el desenvolupament d’habilitats, per a una reeixida cerca d’ocupació. Durant l’intercanvi juvenil, cada dia se centrarà en un tema determinat i en els mètodes corresponents, per exemple, debat, discussió, gestió de conflictes, parlar en públic, presentació, intel·ligència emocional, desenvolupament personal, esperit empresarial”, ha comentat Maria Antonia Laviós, regidora de l’Oficina de Projectes Europeus.

La mobilitat té com a objectiu que els participants exploren nous temes per a la seua formació professional, posant d’exemple bones pràctiques a través de pluges d’idees, treball en equip, jocs de rol, podcast, tallers, visites d’estudi i aplicant els coneixements adquirits en la seua futura vida professional.

 

 

Pin It on Pinterest