Select Page

Des del 6 de març al 10 de maig romandrà obert este període.

El passat 6 de març començava la “primera voluntària” del 2023, període en el qual es posa al cobrament l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM), i altres tributs municipals. Este període de pagament finalitza el proper 10 de maig. Així ho ha informat l´edil d´Hisenda, Xelo González.

Com ha recordat la responsable municipal d’àrea, el període voluntari és el temps establert per la normativa per al pagament dels impostos i taxes que es posen al cobrament. Una vegada finalitzat este termini, s’apliquen recàrrecs i altres despeses. En este primer període de pagament es posen al cobrament l’impost sobre vehicles, les taxes de guals i de recollida de residus.

Xelo González ha indicat que “la data de càrrec de domiciliacions serà el 3 de maig i el termini per domiciliar el pagament dels rebuts conclou el 26 dʻabril”.

Segons els detalls aportats per González, el pagament no domiciliat es pot realitzar de diferents maneres com pagament amb targeta o Bizum; a la Seu Electrònica, amb identificació digital; a través de la banca electrònica i fins i tot per telèfon aportant el CSV que figura al rebut, telefonant al 965 290 000, en horari de dilluns a divendres de 8 a 21h i dissabtes de 10 a 14h; a la seua oficina de SUMA o mitjançant Gir Postal a oficines de Correus.

Més informació a:

Castellà: https://www.suma.es/periodo-pagament-voluntari

Valencià: https://www.suma.es/periodo-pago-voluntario?idioma=ca

Anglès: https://www.suma.es/periodo-pago-voluntario?idioma=en

 

Pin It on Pinterest