Select Page

La regidora d’Hisenda, Xelo González, recorda a la població que el segon període de pagament voluntari dels impostos municipals, com ara l’Impost sobre Béns Immobles, comença el dilluns 2 d’agost fins al 5 de novembre de 2021.

Com recorda l’edil, són diverses les formes de pagament existents, per Internet amb targeta, a la seu electrònica amb identificació digital o mitjançant la banca electrònica; per telèfon, facilitant el CSV que figura en el rebut, cridant al 965 292 000 en horari de dilluns a divendres de 08 a 21 h; en les mateixes oficines de SUMA i en caixers automàtics del Sabadell, Eurocajarural, Caixa Ontinyent i Caixa Popular. A més, pot efectuar el pagament d’impostos, taxes i multes amb un document de pagament de SUMA a les entitats col·laboradores: Sabadell, Caixa Rural Central, Caixaltea, Caixapetrer, Caixa Popular, Grup Coop. Cajamar, Caixa Ontinyent, Caixacallosa i Eurocaja Rural.

Una vegada conclòs el present període de pagament voluntari, s’apliquen recàrrecs i altres despeses. En este segon període de pagament estan al cobrament l’IBI, l’IAE o Impost sobre Activitats Econòmiques, i altres taxes municipals.

Pin It on Pinterest