Select Page

La Regidoria d’Hisenda, dirigida per Xelo González, informa la ciutadania que el passat 7 de març es va iniciar el primer període de pagament voluntari de tributs municipals com l’impost sobre vehicles de tracció mecànica. Aquest període de pagament finalitzarà el 10 de maig de 2022.

La data límit per a domiciliació d’aquests impostos serà el 26 d’abril i el càrrec a compte de les domiciliacions serà el 3 de maig. Es podran abonar per internet amb targeta, en la seu electrònica amb identificació digital o mitjançant la banca electrònica, per telèfon en el 965 292 000, en les oficines de SUMA i entitats bancàries. Es recorda que una vegada finalitzat aquest període s’aplicaran recàrrecs o altres despeses.

Per a més informació es pot consultar la web de SUMA: https://www.suma.es/periodo-pago-voluntario.

Pin It on Pinterest