Select Page

La regidora d’Hisenda, Xelo González, recorda a la població que el segon període de pagament voluntari dels impostos municipals, com ara l’impost sobre béns immobles, conclou divendres que ve 5 de novembre.

Com recorda l’edil, són diverses les formes de pagament existents, per Internet amb targeta, a la seu electrònica amb identificació digital o mitjançant la banca electrònica; per telèfon, facilitant el CSV que figura al rebut, telefonant al 965 292 000 en horari de dilluns a divendres de 08 a 21h; a les mateixes oficines de SUMA i a caixers automàtics del Sabadell, Eurocajarural, Caja Ontinyent i Caja Popular. A més, podeu efectuar el pagament d’impostos, taxes i multes amb un document de pagament de SUMA a les entitats col·laboradores: Sabadell, Caixa Rural Central, Caixaltea, Caixapetrer, Caixa Popular, Grup Coop. Cajamar, Caixa Ontinyent, CaixaCallosa i Eurocaixa Rural.

Una vegada conclòs el període de pagament voluntari, s’apliquen recàrrecs i altres despeses. En este segon període de pagament estan al cobrament IBI, IAE o Impost sobre Activitats Econòmiques, i altres taxes municipals.

Pin It on Pinterest