Select Page

Les jornades gastronòmiques “El *lat de Calent”, 25 de febrer al 5 de març, han finalitzat amb el lliurament de premis als restaurants guanyadors. El Barba, Melitón Jardín i Cantó del Palasiet s’han alçat amb el primer, segon i tercer premi, respectivament, d’aquesta cita amb la gastronomia alteana d’hivern, amb plats tradicionals amb tocs innovadors per al fred.

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, va donar a conéixer divendres passat en Radi Altea als guanyadors després de la valoració de més de 500 menús dels sis restaurants participants. “Voldria agrair a tots els establiments que han participat per delectar-nos amb aquests meravellosos menús i fomentar la gastronomia alteana. Els menús han sigut molt complets i de gran qualitat i han tingut una magnifica acolliment”, ha comentat l’edil.

El restaurant guanyador, El Barba, va resultar també guanyador de l’última edició de les jornades de “La cuina de les barques”. En aquesta ocasió va presentar un menú basat en una ostra; un duo de croquetes, una de gambes amb allada i una altra de calamaró en la seua tinta; gamba blanca amb allada; sopa de marisc o arròs melós com a plat principal i per a postres flam de café i toffee.

“Estem molt contents amb el resultat perquè es la segona vegada que participem en aquestes jornades que organitza l’Ajuntament. Han sigut deu dies molt intensos i bonics en el qual hem repartit aproximadament 200 menús, per la qual cosa l’afluència ha sigut molt bona”, ha comentat Luis Drapier del Barba.

 

 

Pin It on Pinterest