Select Page

La regidoria de Comerç de l´Ajuntament d´Altea  continua amb el seu suport en este tipus d´esdeveniments que donen a conèixer la cultura gastronòmica de la zona

Els amants de la bona taula podran gaudir els dies 2, 3 i 4 de febrer de la proposta que ofereix El Cantó del Palasiet amb les seues jornades gastronòmiques “Fogones de Cantabria”.

La passió del xef són els seus productes autòctons, protagonistes d’una carta que el xef té un nivell gastronòmic superior. Esta vegada s’ha carregat de propostes que encara no són indiferents, i una d’elles és este esdeveniment en format de dia que permet descobrir el millor de la cuina menjador amb una carta plena de tradició, innovació i autenticitat d’este nivell.

L´edil de Comerç de l´ajuntament  d’Altea, José María Borja Ivars, continua recolçant este tipus d’esdeveniment gastronòmic que “amplia l’oferta amb una carta diferent i amb un producte enllaunat que ens permet degustar altres tipus d’aliments salats”.

El menú compta amb plats suculents  com el carpaccio de pebrots amb ingredients de quesucos, rabas de calamar, pebrots del piquillo, rellenos de col, merluza i centollo. Com a plat fort està el cocido de muntanya. Amb una presentació que remou els nostres sentiments tendres com postre a hojaldre rebuda calent, amb llet gelada, banyada amb xocolata calenta, bocadito de quesada i escuma de crema daurada.

La carta inclou un vi blanc Albariño, Viñamar Magnum, celler Pago Casa del Blanco, un tint de vi Lusía Mencía VT Liébana, celler Cayo. El preu de venda al públic és de 48,00 €.

En cas d’intolerància o al·lèrgia, avisar amb antelació per preparar el servei, garantir la seguretat i la màxima fluïdesa.

Per fer reserves, poseu-vos en contacte amb el restaurant a través del número de telèfon 965 84 15 32.

Per a més informació: www.elcantodelpalasiet.com

Pin It on Pinterest