Select Page

Hui al matí, el regidor de Comerç ha donat a conèixer els guanyadors de les jornades gastronòmiques “El Plat de Calent” que han tingut lloc a Altea del 18 al 27 de febrer. Mallol, Cantó del Palasiet i Bonvent han aconseguit el primer, segon i tercer premi, respectivament, d’esta cita de menjar mediterrani elaborat amb productes de la zona. A més de donar a conèixer els guanyadors, l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz ha realitzat una valoració molt positiva de la present edició, en què s’han valorat 718 menús, segons el còmput de participants.

Miguel de la Hoz ha felicitat els restaurants guanyadors de “El Plat de Calent 2022”; ha agraït la participació dels 10 restaurants inscrits, així com la dels patrocinadors i els comensals.

“Després d’un any d’aturada en estes jornades, a conseqüència de la pandèmia del COVID-19, s’han reprès amb un nombre de vendes superior al del 2020 en què es van vendre 593 menús. La xifra d’este any ha estat de 718 menús participants al concurs, però sabem que se n’han servit al voltant de 800 ja que alguns dels consumidors no han estat comptabilitzats per desig propi de no participar en el sorteig de regals oferts pels patrocinadors”; ha assenyalat el responsable municipal de Comerç.

“Crec que la valoració de les jornades és molt positiva i així també ens ho han transmès diversos dels restaurants participants”; ha postil·lat l’edil.

Com ha recordat l’edil, “la puntuació final es comptabilitza en un 75% per la puntuació que els comensals donen a l’establiment i l’altre 25% correspon a la participació”. “Tenint en compte aquests factors, Mallol ha aconseguit la millor valoració amb el 17,24% gràcies a un esplèndid arròs amb llamàntol; El Cantó del Palasiet, el segon lloc amb un 16,85%, que ens va delectar amb un cous cous de peix i Bon Vent en tercer lloc amb un 14,61% de la puntuació total, gràcies al seu riquíssim gaspatxo mariner”; ha afegit el regidor.

A més, hui al matí s’ha procedit al sorteig de regals a Radio Altea, amb la presència del regidor i els mateixos han recaigut en:

Dos bons de 100€ cadascun per gastar al comerç local, gentilesa de la regidoria de Comerç, ha recaigut en Luis H. de restaurant Mallol i Nieves T. del Cantó del Palasiet.

El quadre d’Art Altaia ha estat per a Pere B. de Asambra.

Dues caixes de productes Guiomar per a Gemma M. de Bon Vent i Rafaela M. de la Clau.

Dos packs de cerveses Althaia per a Paula R. d’Asambra i José G. de Melitón.

Dos lots Príncep d’Azahar de cellers Sendra González per a Rosa Maria R. de La Clau i Emilia L. del Cantó el Palasiet.

Un dinar a Guiomar per a Vestruele

I una anàlisi nutricional gentilesa de Rosa Soler ha estat per a Concha G. de Asambra.

 

Una vegada més Miguel de la Hoz ha agraït la participació de restaurants, patrocinadors i públic i els ha emplaçat a les properes jornades gastronòmiques que seran “La Ruta de la Tapa”, a celebrar del 6 al 15 de maig.

Pin It on Pinterest