Select Page

La regidoria de Comerç, encapçalada per Miguel de la Hoz, ha presentat una nova edició del Plat de Calent. Les jornades gastronòmiques d’hivern que tindran lloc a Altea del 25 de febrer al 5 de març i en què en esta ocasió hi participen sis restaurants: Manà, Bon Vent, Barba, Cantó del Palasiet, Melitón Jardní i Ca Pere.

“Durant estos dies podreu acudir als diferents restaurants participants a degustar els diferents menús que han preparat per delectar els comensals, sempre amb menús tradicionals adequats a l’època de l’any en què ens trobem, alguns amb tocs d’innovació, però sempre basats en sopes, cremes, arrossos, verdures, entre d’altres, per tractar-se del Plat de Calent”; ha assenyalat l´edil de Comerç.

Miguel de la Hoz ha subratllat que “dels sis restaurants participants alguns són nous a la iniciativa i altres són assidus a participar i emportar-se premi; així que anime a degustar els magnífics menús que després valorareu en un full i de ahí eixirà el restaurant guanyador d’estes jornades. A més per votar els menús es poden guanyar diversos premis, com ara una xocolatina que se us oferirà a l’hora del cafè, gentilesa de Xocolates Clavileño”.

Pel que fa als premis pròpiament dits, es podrà guanyar dos premis de 100€ per gastar al comerç local; un lot de productes de Xocolates Clavileño; dos lots de cellers Príncep d’Azahar; dos lots de cellers Antonio Alcaraz; dos lots de degustació de Cerveses Althaia, un lot de vi de Borpe i un lot de Rain Gin London Premium. Estos premis es podran guanyar només amb degustar un menú i participar a la votació. El restaurant que resulte més ben valorat rebrà un premi de 200€ a gastar també a Altea.

Miguel de la Hoz ha donat les gràcies als patrocinadors de les jornades, als restaurants participants i també ha donat les gràcies a l’empresa coordinadora de les jornades, Más Gastro.

Per la seua banda, el responsable de Más Gastro, David Agüera, ha manifestat sorpresa per algunes de les propostes presentades, en què la qualitat és un senyal d’identitat, amb matisos perquè són restaurants molt diferents, però amb un fil conductor com és recordar l’essència de la gastronomia de cullera a la zona, on els peixos són molt presents i els productes de la terra”.

Agüera ha explicat com es podrà realitzar la votació als mateixos establiments participants i també a la web http://www.masgastro.com/

Finalment Miguel de la Hoz ha animat la població d’Altea i veïns de la Comarca a participar-hi.

Pin It on Pinterest