Select Page

El proper 28 de febrer de 2023, el CEIP El Blanquinal d’Altea durà a terme una emocionant activitat d’escacs vivents amb la participació de 44 alumnes de 6è de primària. Els estudiants, vestits amb disfresses i caracteritzats com a peces d’escacs, s’enfrontaran en un tauler gegant per simular una partida d’escacs en viu.

L’activitat d’escacs vivents començarà a les 10.30h. a la Plaça Jose María Planelles d’Altea, davant de l’Ajuntament, i s’espera la presència de familiars, amics i curiosos que vulguen gaudir d’una experiència única i divertida. A més, després de la representació tindrà lloc una simultània d’escacs que serà realitzada per jugadors del Club d’escacs Talaia d’Altea, els quals s’enfrontaran en partides simultànies contra alumnes de totes les edats del CEIP El Blanquinal.

“Estem molt entusiasmats per organitzar esta activitat d’escacs vivents i donar als nostres alumnes l’oportunitat de viure una experiència única”, comenta Iván Gómez, director del CEIP El Blanquinal. “Els escacs són una eina educativa molt valuosa que fomenta el desenvolupament d’habilitats cognitives i socials, i amb esta activitat volem promoure’n la pràctica i difondre’n el valor entre la nostra comunitat educativa”. Afegeix Gómez.

La representació d’escacs vivents del CEIP El Blanquinal promet emmarcar-se dins una jornada plena de diversió i aprenentatge, que reunirà joves estudiants i experimentats jugadors d’escacs en un ambient de companyonia i respecte pel joc. Una jornada que s´ha organitzat en estreta col·laboració amb la Regidoria d´Educació de l´Ajuntament d´Altea i el Club d´Escacs Talaia d’Altea.

Com a responsable d’Educació, Miguel de la Hoz convida la població a gaudir d’esta iniciativa singular.

Pin It on Pinterest