Select Page

Buntie de Crown of India ensenya l’alumnat a cuinar “Pollastre al Korma”.

Durant la setmana passada 178 alumnes dels 5 CEIPS d’Altea van passar per l’Aula de Cuina per participar en el Curs de Cuina Internacional organitzat per la regidoria d’Educació. Així ho ha fet conèixer l’edil d’àrea, Xelo González.

“Un curs que tanca un cicle per a estos alumnes, ja que a 4t de Primària van aprendre a elaborar pizza; a 5a Coca a la Llumà i ara a 6è han elaborat Pollastre al Korma de la mà del xef Buntie del restaurant Crown of India”, segons ha explicat la responsable municipal d’Educació.

“Els objectius d´estos cursos de cuina són diversos, ja que a més d´aprendre a cuinar, l´alumnat aprèn a compartir tasques i responsabilitats”; ha assenyalat González, que ha agraït al restaurant hindú Crown of India la seua col·laboració a l’activitat.

Xelo González ha recordat que a més del cicle de cursos per a alumnes de Primària, a l’Aula de Cuina, ara mateix, es fan classes de dolços i salat els dilluns per a adults en horari de 18:00 a 19:30h; cursos de cuina internacional també per a adults, que s’imparteixen el darrer dijous de mes, en horari de 19:00 a 21:30h i l’Escola de Cuina, que són classes de cuina a tres nivells per a menors d’entre 8 i 15 anys. Activitat que té lloc els dilluns per al nivell 1, iniciació, de 17:30 a 19:00h i els dimarts per als nivells 2 i 3 en horari de 16:30 a 18:00h i de 18:30 a 20:00 h.

I finalment l´edil ha avançat que està previst que del 12 al 16 de febrer tornen els cursos d´iniciació a la cuina per a l´alumnat de 1r de l´ESO.

Per a més informació, contactar amb 627 469 683 / auxeducacio@altea.es  o de forma presencial podrà ser atès a la planta baixa de l’Ajuntament.

Pin It on Pinterest