Select Page

Hui al matí, 44 alumnes de 6è de Primària del CEIP El Blanquinal han dut a terme una vistosa activitat d’escacs vivents a la Plaça de l’Ajuntament. Els alumnes i les alumnes, caracteritzats com a peces d’escacs, s’han enfrontat en un tauler gegant per simular una partida d’escacs en viu.

L’activitat d’escacs vivent, que ha començat a les 10.30h, ha despertat la curiositat de veïns i usuaris de la zona que no s’han volgut perdre experiència única i divertida. A més, després de la representació ha tingut lloc una simultània d’escacs en què han participat alumnes del Blanquinal i jugadors del Club d’Escacs Atalaya d’Altea.

“Els escacs són una eina educativa molt valuosa que fomenta el desenvolupament d’habilitats cognitives i socials, i amb esta activitat volem promoure’n la pràctica i difondre’n el valor entre la nostra comunitat educativa”; comenta Iván Gómez, director del CEIP El Blanquinal.

La representació d’escacs vivents del CEIP El Blanquinal s’ha emmarcat dins d’una jornada plena de diversió i aprenentatge, que ha reunit joves estudiants i experimentats jugadors d’escacs en un ambient de companyia i respecte pel joc. La jornada ha sigut organitzada en col·laboració amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea i el Club d’Escacs Atalaya.

Com a responsable d’Educació, Miguel de la Hoz ha valorat positivament l’activitat, alhora que ha agraït al Blanquinal i Atalaya la seva implicació. “Ha sigut un matí molt entretingut que ha posat en relleu els valors dels escacs i que ha despertat l’interès de la població”.

Pin It on Pinterest