Select Page

Se celebra els dies 6 i 7 de juliol.

La regidora d’Esports, Sara soler i Dennis Thorbjorsen del Club Futsal Costa Blanca han anunciat la celebració d’un Torneig de Futbol Sala en record d’Amaia del Valle Pérez, entusiasta de l’esport i especialment del Futbol Sala, que moria mesos enrere de forma sobtada i inesperada.

“Volem recordar i homenatjar tota la trajectòria d´implicació d´Amaya en l´esport alteà i per això s´ha posat en marxa este Torneig de Futbol Sala”; ha explicat la responsable municipal dʻEsports.

I ha sigut Dennis Thorbjornsen Del Valle, qui ha ofert els detalls sobre la participació en este Torneig de Futbol Sala que se celebrarà a Altea els dies 6 i 7 de juliol i el període d’inscripció del qual romandrà obert fins al 24 de juny.

“Qualsevol equip de vulga inscriure’s ho pot fer. L’edat mínima de participació seran 16 anys i el nombre màxim de jugadors per equip inscrit serà de 15”; ha apuntat Thorbjorsen, fill de l’homenatjada.

Les inscripcions es formalitzaran als telèfons 638355958 Maitanne / 681088300 Harry o a futsalcostablancaaltea@gmail.com

El preu d’inscripció és de 150€ per equip, més una fiança de 30€.

Com s´ha indicat des de l´organització, el Torneig comptarà amb la participació d´àrbitres federats i es repartiran premis econòmics, a més de trofeus per als tres primers classificats.

Finalment, l´edil d´Esports convida els equips d´Altea i Comarca a participar d´este Torneig de Futbol Sala en homenatge a Amaia del Valle, “perquè segur que passaran dos jornades divertides, familiars i amb un molt bon ambient”.

 

Pin It on Pinterest