Select Page

El cartell, inspirat en l’obra obligatòria “Serra Bèrnia, ha estat realitzat per Javier Nicolás González.

Dissabte al matí, el president de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, Joan A. Bañuls i l’edil de Cultura, Aurora Serrat, donaven a conèixer el cartell del XIV Certamen de Música Festera d’Altea la Vella. Una obra realitzada per Javier Nicolás González, en col·laboració amb Vicente Orozco i Roberto Riera.

Com explicava el president de l’entitat organitzadora, “el cartell està inspirat en l’obra obligatòria del Certamen, “Serra Bèrnia” i com a tal, conté una imatge de la serra, una espasa mora i una altra cristiana, així com els primers compassos de l’obra, que ixen del “Camí de les Revoltes”.

Segons Bañuls, l´obra parteix d´una idea de Vicente Orozco, decorador de l´escenari del Certamen i la realització d´una foto de la serra per part de Roberto Riera. I ha sigut Javier Nicolás, estudiant del Grau Superior d’Audiovisuals, a l’especialitat de Tècnic d’Animació en 3D i jocs, el que ha fet el muntatge del cartell”. A tots ells el president de la SRM agraïa la col·laboració amb el Certamen.

Una cita amb la música festera que tindrà lloc el proper 18 de febrer i en què concursaran la Unió Musical Atzeneta d’Albaida; la “Societat Musical Banyeres de Mariola” i la “Societat Artístic Musical, La Vall, de Cárcer”. Tancarà l’acte l’actuació de l’amfitriona, la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella.

Després de l’obertura del cartell, l’edil de Cultura, Aurora Serrat, donava l’enhorabona a les persones que l’han confeccionat, especialment a Javier Nicolás, autor principal d’este.

“Este és el tret de eixida del Certamen i la SRM ha realitzat molta feina fins arribar ací i ara queda desitjar ja que arribe el 18 de febrer”; declarava Serrat, que agraïa este treball i desitjava que “tant les peces que s’interpreten com el cartell siguen referència al món de la música festera”.

Pin It on Pinterest