Select Page

L’Aula de Cuina ensenya receptes bàsiques a l’alumnat

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa una nou curs d’iniciació a la cuina per a l’alumnat de 1r de l’ESO dels dos centres educatius de la localitat. En total 225 participants han fet els seus primers passos en la cuina.

El curs d’iniciació a la cuina de l’Aula de Cuina d’Altea es va impartir del 31 de gener al 3 de febrer. En aquestes xicotetes jornades l’alumnat ha cuinat unes hamburgueses i ha aprés com fer receptes bàsiques com la sopa de fideus, amb la preparació del caldo, les possibilitats d’aprofitament del pollastre etc.

“Continuem apostant per mostrar a la joventut la importància de la cuina per a seguir una dieta equilibrada i com amb unes nocions bàsiques es poden elaborar diferents plats. Aquests tallers volen incentivar la curiositat per la cuina en l’alumnat, a més de donar-los eines perquè es desemboliquen bé entre fogons”, ha comentat el regidor d’Educació, Miguel de la Hoz.

Pin It on Pinterest