Select Page

Els actes es desenvoluparan des del 21 al 25 de juliol

Dijous que ve 21 de juliol començarà en el barri de Cap Blanc els actes commemoratius en honor a Sant Jaume, a partir de les 22 hores amb la tradicional “Nit d´Albaes”. Així ho han donat a conéixer l’edil de Festes, Marta Lloret i Pablo Mayor, majoral de la comissió.

Com ha explicat Lloret, “estem molt satisfets de tornar acollir les nostres festes de barri, i amb aquestes festes de Sant Jaume que comencen aquest cap de setmana, donem la benvinguda a la nostra sisena festa de barri d’aquest estiu”. “És una satisfacció veure que tant esforç té el seu recompensa i felicite tant els majorals com als clavaris per poder oferir als veïns i visitants actes per a tots els públics”. Va afegir Lloret.

Quant al programa de festes, ha sigut el membre de la comissió, Pablo Mayor, qui ha comentat els actes i ha agraït a la Regidoria de Festes el seu suport: “aquest dijous a la nit, a partir de les 22 hores, s’iniciarà un cap de setmana complet d’activitats amb la tradicional “Nit d´Albaes” o la tradicional entrada de la murta el divendres o tradicional “Sopar del Cabasset” i va afegir: “la comissió la componem aproximadament 30 adults i 20 xiquets que han treballat durant tot l’any per a tirar avant aquesta festa després d’una aturada de dos anys”.

“És un programa perfecte que li dona molta importància als xiquets i xiquetes amb jocs aquàtics i molt més, des de la regidoria continuarem treballant per a continuar fomentant la nostra gastronomia i festes, a més, aquests fets ens ha donat punts per a la declaració de les nostres festes majors de barri com a bé d’interés turístic de la Comunitat Valenciana ” va finalitzar la regidora.

 

Programa d’Actes:

Del 13 al 21 de juliol: Novena

Dijous 21 de juliol: a les 22.00 hores “Albaes” pel barri

Divendres 22 de juliol: a les 17.00 hores entrada de la Murta, a les 22.00 hores “Sopar de Cabasset” i a les 23.00 hores “Revetla”

Dissabte 23 de juliol: a les 08.00 hores “Despertà” pel barri de “xirimita” i “tabalet. A les 14.00 hores Paella Gegant, a les 18.00 hores a les 23.00 hores jocs per a xiquets en l’era i berenar i a les a les 23.00 hores “Revetla”

Diumenge 24 de juliol: a les 17.00 hores entrada de la Murta. A les 13.00 hores missa en honor a Sant Jaume, a les 14.00 hores coca a la “llumà” en l’era, a les 17.00 hores jocs per a aquàtics i festa de l’espuma per a xiquets i a les 21 hores fi de festes.

Dilluns 24 de juliol: a les 20 hores missa dels difunts.

 

 

Pin It on Pinterest