Select Page

Al llarg d’esta setmana, més de 180 alumnes de 6è de Primària dels cinc col·legis públics d’Altea han participat en un taller de cuina internacional impartit pel xef del restaurant Indian Crow, Buntie, qui ha ensenyat els participants a preparar Pollastre al Korma. Així ho ha informat l´edil d´Educació, Miguel de la Hoz.

“Esta és una de les activitats de la programació de l’Aula de Cuina, que en este cas està adreçada als alumnes del darrer curs de Primària”; ha apuntat De la Hoz, que ha comentat que “aquests tallers a més que tenen molt èxit perquè els alumnes s’ho passen bé i aprenen, serveixen per fomentar la igualtat entre els joves ja que veuen com la cuina és un espai sense gènere. Tot ho poden fer tots”.

El responsable municipal de l’Aula de Cuina ha agraït als CEIPS i IES alteans la seua direcció i el professorat la disponibilitat que sempre posen de manifest a l’hora de permetre que l’alumnat de 4t, 5è i 6è de Primària i 1r de l’ESO participe a este cicle de cuina internacional i el curs esmentat   dirigit a  els i les alumnes de 6è de Primària.

Pin It on Pinterest