Select Page

Els pròxims dies 27, 28 i 29 d’agost tindrà lloc, a La Línea de la Concepción (Cadis), el VII Campionat d’Espanya en la modalitat de Rem de Mar, en el qual participarà l’equip de competició del Club Nàutic d’Altea.

El Club Marítim Linense serà l’amfitrió d’aquesta competició de caràcter nacional, convocada per la Federació Espanyola de Rem, que comptarà amb més de 600 remers de mar, procedents de més de 40 clubs de tota Espanya. La regata se celebrarà sota les categories cadet, juvenil, absolut i veterà (Femení, Masculí i Mixt) en format individual, doble i quatre.

Després del potencial demostrat al llarg de l’estiu, amb dos primers podis obtinguts en el Campionat Autonòmic a Benidorm i en la regata Open International Ciudad de Màlaga, l’equip doble veterà-femení format per Emily Jane i Paloma Verdú participarà en aquest campionat nacional.

El divendres al matí, l’equip participarà en una regata sota el format “Beach Sprint” en la categoria Absoluta Femení, una nova modalitat per al CN Altea que no serà puntuable per al Campionat d’Espanya, però que servirà de preparació de cara al títol nacional. A la vesprada arrancaran les eliminatòries per al Campionat d’Espanya. El dissabte i diumenge es duran a terme les proves classificatòries, en les quals les veteranes hauran de completar un recorregut establit de 3000 m amb 6 boies de pas.

“En els campionats d’Espanya cal adoptar una actitud cautelosa a causa de la participació de grans esportistes de tot el territori nacional dels quals es desconeix el seu nivell, i més encara en la modalitat Rem de Mar, en la qual molts dels regatistes tenen una llarga trajectòria en competicions de rem olímpic de banc mòbil. El nostre objectiu és fer la regata tan bé com siga possible i enfocar-nos a traçar una bona tàctica en cada prova” comenta Vicente Jorro, entrenador de Rem del CN Altea.

Pin It on Pinterest