Select Page

Els jocs de taula es realitzaran el diumenge 28 de gener en el Centre Juvenil d’Altea

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Marta Lloret, posa en marxa una jornada dedicada a jocs de taula per a tota la família. El taller serà el dissabte 28 de gener des de les 16.00 hores fins a les 20.00 hores en el Centre Juvenil de la localitat.

Xiquets i xiquetes a partir de 5 anys, joves i adults podran gaudir dels jocs de taula de diferents temàtiques com a jocs d’habilitat i estratègia, rols ocults o endevinalles, entre altres.

Segons ha comentat l’edil de joventut, Marta Lloret, “l’objectiu d’aquesta iniciativa és que els joves i xiquets d’Altea tinguen una opció alternativa d’oci i passar una vesprada agradable que compartir amb els seus familiars i amics”. Lloret anima al públic de totes les edats a acudir a aquesta jornada per a donar a conéixer els jocs de taula als més xicotets.

Aquest taller lúdic compta amb el suport de l’Institut Valencià de Joventut, amb l’organització de l’Associació Dragón i la col·laboració de la distribuïdora de jocs Asmodee.

Pin It on Pinterest