Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Marta Lloret, ha organitzat una vesprada de jocs de taula per a tota la família. Serà divendres que ve, 18 de març, en el Centre Juvenil d’Altea, al carrer La Tella s/n, de 17.00 a 20.00 hores.

Xiquetes, xiquets, mares i pares podran gaudir del rol, jocs variats com el virus, o la fallera calavera, 5 cogombres i molts altres més. Segons ha indicat l’edil, l’activitat compta amb el suport de l’Institut Valencià de la Joventut i l’organització de l’asociación Dragón

L’objectiu d’aquest taller és que els joves tinguen un oci alternatiu i saludable passant una vesprada divertida i que puguen compartir-lo amb les seues famílies. L’edil anima a la joventut a participar d’aquesta divertida activitat que té entrada lliure i gratuïta.

Pin It on Pinterest