Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa una nova iniciativa d’oci per a la joventut, basada en els jocs de taula. En aquesta ocasió es tracta d’una vesprada de jocs ‘grand prix’, amb jocs inspirats en les carreres de cotxes o motocicletes.

Serà el dissabte, 11 de març, de 16.00 a 21.00 hores en el Centre Juvenil amb entrada gratuïta i sense necessitat d’inscripció. A les 16.30 hores es realitzarà un torneig del joc Heat pedal to the metall.

“Organitzem una nova vesprada de jocs de taula com a alternativa d’oci per a la nostra joventut, però aquesta vegada és temàtica. Destinada als amants dels jocs de carreres, per a mostrar-los que es pot viure l’emoció d’aquesta mena de competicions amb jocs tradicionals”, ha comentat la regidora de Joventut, Marta Lloret.

 

Pin It on Pinterest