Select Page

L’activitat tindrà lloc el pròxim 27 maig en el Centre Juvenil d’Altea

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per Marta Lloret, ha organitzat una vesprada de jocs de taula per a commemorar el Dia de l’Orgull Friki. El taller serà divendres que ve 27 maig en el Centre Juvenil d’Altea, carrer La Tella s/n, de 17.00 a 20.00 hores. L’entrada és lliure i gratuïta.

“Volem donar-li veu a tots i totes les joves que alguna vegada s’han sentit fora de lloc per agradar-li aquest tipus de jocs o qualsevol altre. Està bé ser com cadascú és i hem de potenciar les nostres virtuts” ha assenyalat l’edil de l’àrea, Marta Lloret.

El Dia de l’Orgull Friki se celebra el 25 de maig, no obstant això, l’activitat serà el divendres 27. L’Associació Drac serà l’encarregada de coordinar l’activitat, una associació dedicada a l’oci alternatiu; manga i anime, jocs de taula, pel·lícules i sèries, rol en viu, videojocs, en la jornada hi haurà jocs de taula de diferents tipus, per a totes les edats, senzills i ràpids. Així mateix, també hi haurà taller per a aprendre a jugar partides d’escacs impartit per l’associació Escacs Talaia Altea.

“Vull recordar que el Centre Juvenil està obert per a l’atenció a tots i totes les joves a la vesprada en horari de 15h a 21h amb Quico Pérez. Així com als matins amb Anabel Gomis i a l’Ajuntament amb mi. En els nostres despatxos sempre seran benvinguts i poden enviar un mail també, tant a joventut@altea.es o mlloret@altea.es per a consultar activitats o sol·licitar serveis d’orientació acadèmica i professional” ha finalitzat Lloret.

Pin It on Pinterest