Select Page

La venda d’entrades està disponible en la cafeteria del CEAM-CIM

La Regidoria de Serveis Socials en col·laboració amb Fundación Salud y Comunidad, i Grupo Lagunduz, pretén brindar l’oportunitat a persones majors que visquen soles a Altea, de compartir el sopar de Nit de cap d’any, amb altres persones majors residents en el municipi. El menú té un preu de 30 euros per a socis del CEAM-CIM i 55 euros per a no socis. Els interessats i interessades han d’adquirir les entrades en la cafeteria del centre.

“Aquesta iniciativa forma part de l’estratègia contra la soledat no desitjada i que pretén crear un espai de convivència per a les persones que estan soles en un temps en el qual tots volem estar acompanyats de familiars i amics”, segons explica el regidor José Luis León Gascón.

L’obertura de portes serà a les 20:30h, i el sopar a les 21:30h. El menú es troba conformat per medalló de paté d’ànec i melmelada, taules d’ibèrics de Salamanca, roda de formatges variades i pernil ibèric de Salamanca, com a aperitius de taula. D’entrant hi haurà un còctel de gambo, cranc i pinya; de plat principal es podrà triar entre Rellom de vedella o llenguado. Per als postres, hi haurà tronc de nadal i dolços nadalencs.

“A les 12 hores, prendrem el raïm de la sort, cotilló i tot amenitzat amb música en directe amb la nostra gran artista Lucia”, ha finalitzat José Luis León Gascón.

Pin It on Pinterest