Select Page

La finalització de la reforma de la piscina adaptada està prevista per a mediats de 2023

La Regidoria de Benestar Social, que dirigeix José Luis León Gascón, ha invertit prop de 45.000 euros en la millora de les instal·lacions del Centre Integral de Majors (CIM), abans conegut com CEAM. Una primera fase dins del condicionament d’aquest edifici que finalitzarà a mitjan 2023 amb la reforma de la piscina adaptada.

“Aquest any 2022 ha sigut un any molt important per al CEAM d’Altea ja que s’ha estabilitzat la concessió administrativa i des de l’àrea de Benestar Social s’han substituït moltes de les instal·lacions de l’edifici, que ja tenien més de 20 anys i precisaven de canvis per a donar els millors serveis als nostres usuaris”, ha comentat el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón.

La inversió realitzada, que ascendeix a 44.807,49 €, s’ha repartit entre els treballs d’instal·lació de tarima a la sala d’educació física; la millora de la ventilació amb l’obertura de noves finestres; nova il·luminació amb llums led, la qual cosa disminueix el consum i fa més sostenible l’edifici. A més, s’han fet els treballs tècnics inicials de remodelació de la piscina i vestuaris; s’han canviats les cortines i els estors de totes les dependències i s’han disposat nous equipaments en podologia, fisioteràpia o perruqueria.

L’obra de remodelació de la piscina adaptada del centre, amb un pressupost de quasi 70.000€, està en procés de licitació actualment i es preveu que puga finalitzar-se a mitjan pròxim any.

El CIM va ser adjudicat el mes de juliol a la UTE formada pel Grup Lagunduz i la Fundació Salut i Comunitat per a la seua nova gestió amb un contracte de tres anys i un pressupost de 208.210 €.

El Centre Integral de Majors està dirigit als empadronats d’Altea que tinguen complits els 60 anys o ser jubilats i pensionista de més de 49 anys. Ofereix cursos, tallers i activitats de dilluns a divendres com a pintura, ioga, exercici per a la salut, idiomes, informàtica… Tot a costos reduïts des dels 20 euros.

 

 

 

Pin It on Pinterest